Vacature Montagemedewerker

De montagemedewerkers van Metec monteren diverse producten zoals aanrijdbeveiliging en wegmarkeringen in distributiecentra en parkeergarages en overkappingen (fietsenstallingen, bergingen, rokersoverkappingen) bij diverse bedrijven en instellingen.

 Werkzaamheden

Als montagemedewerker ben je, samen met een collega, verantwoordelijk voor het monteren van onze producten bij de klanten. Je wordt door de projectleider ingelicht over de uit te voeren werkzaamheden en gaat dan zelfstandig op pad. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en zorgt voor een perfecte afwerking van je werkzaamheden. Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt technisch inzicht en bent in het bezit van rijbewijs B. Het zou mooi zijn als je een VCA en heftruck certificaat hebt maar dat is geen vereiste. Heb je geen ervaring met montagewerk maar wel twee rechterhanden dan kun je zeker solliciteren, we zijn bereid jou ons vak te leren.

Wij bieden

Metec is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met een informele en gezellige werksfeer. We organiseren regelmatig vrijdagmiddag borrels, doen jaarlijks een bedrijfsuitje, luiden de zomervakantie in met een barbecue en we sluiten het jaar gezellig af met een buffet en kerstpakket. Het salaris is marktconform en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je CV naar e.lahey@metec.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Lahey, tel. 0344-619560. Een functieprofiel vind je hier.