Blinkende finishing touch

RVS Trottoirpalen exclusief

De metamorfose van een voormalig Philipspand tot het Innovation Powerhouse in Eindhoven is bijna afgerond. Metec Specialiteiten heeft hier in opdracht van bouwonderneming Goevaers & Znn. het buitenterrein weer laten blinken met een finishing touch van glimmend RVS en staal. Deze positieve bijdrage aan de gehele uitstraling gebeurde in de vorm van trottoirpalen, fietsaanleunbeugels, afvalbakken, parkeerbeugels en ringbeugels.

Uit de voormalige energiecentrale komt binnenkort creatieve en innovatieve energie. In het pand vestigen zich ondernemers die bezig zijn om innovaties bij andere bedrijven te bevorderen. Het voormalige Philipspand is hiervoor helemaal gestript en voorzien van nieuwe raamkozijnen en een nieuw interieur en daarbij hoort natuurlijk ook een fris stralend buitenterrein met nieuw straatmeubilair.

De parkeerbeugels zijn voorzien van een betonplaat waarin de beugel in neergeklapte toestand verzinkt. De RVS trottoirpalen Exclusief zijn geleverd in twee uitvoeringen. Een vaste uitvoering voor een vaste afscheiding en een uitneembare uitvoering voor een flexibele afscheiding, beide versies hebben een doorsnede van 154 mm. en een hoogte van 900 mm. boven het maaiveld.

Voor een goede en nette parkeermogelijkheid voor de fietsen is hier gekozen voor RVS fietsaanleunbeugels, deze passen uitstekend in het straatbeeld bij de RVS trottoirpalen en de RVS afvalbakken. De afvalbak Capital heeft een inhoud van 120 liter en is voorzien van een zakhouder. De gebogen regenkap voorkomt inslag van regen en tegelijk ook het ongewenst plaatsen van afval op de afvalbak.

De volledig ronde ringbeugels op het parkeerterrein beschermen esthetisch en functioneel de lantaarnpalen tegen aanrijdingen.

RVS afvalbak fietsaanleunbeugels en trottoirpalen
RVS fietsaanleunbeugels
Parkeerbeugel en trottoirpalen
beschermbeugel ringbeugel rond
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.