De rattenvanger van Metec

Afvalbak met rattenvangsysteem

Het assortiment van Metec Straatmeubilair is uitgebreid met een afvalbak die niet alleen geschikt is om afval in te werpen, maar ook ratten en wespen vangt. Aan de onderkant van de bak zijn ronde gaten aangebracht waardoor de ratten in een ruimte terechtkomen waar klemmen zitten. De klemmen zijn zodanig in de afvalbak aangebracht dat deze niet bereikbaar zijn voor handjes van nieuwsgierige kinderen. Bovenin de afvalbak kan een wespenlokdoos worden gebouwd. Zodat de wespen die vaak rond een afvalbak cirkelen direct gevangen worden.

Bij de eerste proefplaatsing van deze nieuwe afvalbak kwam er een fotograaf langs, dat resulteerde in dit mooie artikel in de Gelderlander: Artikel De Gelderlander 21-2-2018

De afvalbak kan geheel naar wens worden samengesteld met rattenstation, wespenval en/of een systeem voor hondenpoepzakjes. Daarnaast is het ook mogelijk om de afvalbak uit te breiden met een asbak, een metalen afsluitklep die met oudjaar geplaatst kan worden ter voorkoming van het inwerpen van vuurwerk, een anti-stankklep of een inworpverkleiner.

afvalbak met rattenvangsysteem
afvalbak met rattenvangsysteem
afvalbak met ongediertebestrijding
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.